NAŠE OBCHODNÉ SPOLOČNOSTI

KARSAN OTOMOTIV SANAYII VE TICARET A.Ş

Karsan ima 57 let izkušenj v turški avtomobilski industriji in v svojih obratih z najsodobnejšo tehnologijo proizvaja izdelke za segment gospodarskih vozil za vodilna svetovna avtomobilska podjetja, vključno z lastno blagovno znamko. Podjetje se s proizvodnjo gospodarskih vozil ukvarja od leta 1981, njegova tovarna v Hasanaği v Bursi pa lahko v eni izmeni letno proizvede do 20 tisoč vozil. Tovarna Hasanağa, ki je strukturirana tako, da lahko proizvaja vse vrste vozil, od avtomobilov do tovornjakov in od minivanov do avtobusov, se nahaja 30 km od središča mesta Bursa in zavzema 99 tisoč zaprtih površin ter 203 tisoč kvadratnih metrov skupne površine. 
 
Karsan, ki je edini neodvisni proizvajalec vozil več blagovnih znamk v turški avtomobilski industriji, želi s svojimi poslovnimi partnerji in izdajatelji licenc razviti izpeljanke novih in obstoječih vozil, da bi razširil svojo prisotnost na vse segmente potniškega prometa v skladu s svojo vizijo biti korak naprej v prihodnosti mobilnosti.
 
Karsan si še naprej prizadeva za razvoj "inovativnih izdelkov in storitev", "od zasnove do trga" v panogi javnega prevoza, in za njihovo uvedbo na trg, pri čemer želi predvsem okrepiti svojo poslovno linijo glavnega proizvajalca/OEM. Karsan upravlja celotno avtomobilsko vrednostno verigo, od raziskav in razvoja do proizvodnje, od trženja do prodaje in poprodajnih dejavnosti. Karsan pod svojo blagovno znamko proizvaja okolju prijazna modela Jest in Atak. S predstavitvijo modelov Karsan e-JEST leta 2018, Karsan e-ATAK leta 2019, Otonom e-ATAK leta 2021, 10m, 12m in 18m družine Karsan e-ATA istega leta ter e-ATA HYDROGEN leta 2022 je Karsan postal prvo in edino podjetje, ki ima celotno paleto električnih izdelkov od 6 metrov do 18 metrov. Poleg tega je postala prva blagovna znamka, ki bo konec leta 2023 s svojim 6-metrskim vozilom e-JEST z desnim pogonom vstopila na japonski trg.
 

KARSAN EURÓPA

Karsan Taliansko S.r.L bol založený v Taliansku v Turíne 12. Decembra 2014 ako spoločnosť s celkovým podielom Karsan. Obchodný názov spoločnosti sa zmenil na Karsan Europe S.r.L v októbri 2015. Spoločnosť založená za účelom zvýšenia potenciálnu exportu Karsan sa stará o chod marketingu, predaja a popredajných aktivít značiek e-JEST, e-ATAK, e-ATA.

HERVOUET CORPORATE INDUSTRY SAS

Družba Hervouet Corporate Industry SAS, ki deluje v okviru skupine HCI, že več kot 35 let trži izdelke za avtobuse. V njegovem portfelju izdelkov so inovativna vozila z majhnim vplivom na okolje, kot so vozila z dizelskimi motorji najnovejše generacije, motorji na stisnjen zemeljski plin ali električnimi motorji. Družba Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., ki je edini neodvisni proizvajalec vozil več blagovnih znamk v Türkiji, je leta 2019 s podpisom pomembnega sporazuma v okviru strukturiranja tujih organizacij postala 50-odstotna delničarka družbe Hervouet Corporate Industry, svojega uveljavljenega distributerja v Franciji, da bi razširila svojo mrežo izdelkov in storitev ter še bolj pospešila svoj naraščajoči napredek pri izvozu.