SMO TAM, KJER STE VI

 

Karsan, ki z več sto električnimi vozili v 22 državah na treh celinah elektrificira javni prevoz, s svojimi poprodajnimi storitvami povečuje zadovoljstvo strank.

Z namensko poprodajno ekipo, letečimi zdravniki, mednarodnim klicnim centrom, spletno službo za pomoč uporabnikom, tehničnim usposabljanjem, spletno prodajo nadomestnih delov in sistemi za diagnosticiranje na daljavo je Karsan vedno na voljo, ko ga potrebujete, ne glede na kraj na svetu. Vaša sreča je naša prednostna naloga. 

 

PREK MEJA ZADOVOLJSTVA STRANK

Karsan se svojih strank loteva z miselnostjo, usmerjeno v rešitve, in nenehno posodablja aplikacije poprodajnih storitev, da bi zadostil razvijajočim se potrebam. Karsan s tehnologijami podpore na daljavo in z osebno ekipo za podporo zagotavlja zadovoljstvo strank in jih nikoli ne pusti samih, ko potrebujejo pomoč pri storitvah po nakupu.

 

 Posvečena poprodajna ekipa

S Karsanovo poprodajno ekipo na daljavo in osebno ter prilagojenimi storitvami podpore po nakupu lahko v najkrajšem času najdete rešitev, kadar koli jo potrebujete.

 Leteči zdravnik
Karsan s svojo ekipo tehnične podpore, ki je razporejena v 22 državah na treh celinah, predstavlja revolucionarno potezo v industriji. S tem inovativnim pristopom zagotavljamo rešitve iz oči v oči in najhitreje, kadar koli jih potrebujete.

 Mednarodni klicni center
Za vsa vprašanja, težave, predloge ali zahteve se 24 ur na dan 7 dni v tednu obrnite na Karsanovo tehnično ekipo. Izkusite hitro podporo, kjerkoli jo potrebujete, in si zagotovite celovito rešitev za vse vaše potrebe.

 Spletna služba za pomoč uporabnikom
Karsanove tehnologije za podporo na daljavo zagotavljajo, da vaše vozilo nemoteno nadaljuje pot, ne glede na to, kje na svetu se nahajate, in vam v vsakem trenutku nudijo pomoč, ki jo potrebujete.

 Tehnično usposabljanje
Karsan zagotavlja, da vozite z največjo natančnostjo in varnostjo, saj vam ponuja prilagojene programe vožnje in tehničnega usposabljanja v vozilu. Z našim prilagojenim usposabljanjem lahko povečate zmogljivost svojega vozila.

 Spletna prodaja rezervnih delov
Karsan je revolucionar v panogi s pionirskim sistemom naročanja, ki vam omogoča, da na spletu naročate rezervne dele, ki jih potrebujete, in jim sledite. Ne glede na to, kje na svetu se nahajate, vam jih lahko dostavijo do vrat.

 Diagnostika na daljavo
Karsan zagotavlja neprekinjeno delovanje kjer koli na svetu z daljinskim spremljanjem, diagnosticiranjem v realnem času in tehnologijami rešitev.